BLOG/NEWS

NEW SINGLE: RADU SIRBU – NUMELE TAU

NEW SINGLE: RADU SIRBU – NUMELE TAU

După perioada agitată din O-zone, o dată cu afirmarea să în calitate de producător muzical, Radu Sîrbu ne-a obişnuit deja cu genul de piese lirice şi romantice dedicate femeilor în special în preajma sărbătorilor de primăvară. Dacă anul trecut a venit cu o piesă întitulată “Eşti Prea Perfectă”, care a stârnit mari controverse pe internet şi s-a bucurat peste un milion de vizualizări, anul acesta artistul şi producătorul muzical ne surprinde cu o nouă piesă la fel de romantică şi frumoasă intitulată “Numele Tău”.

NUMELE TAU  small

“Povestea acestei piese a început la sfârşitul anului trecut, mai exact pe 14 decembrie de ziua mea, când după o zi agitată am ajuns seară târziu în studiou şi am pus mâna pe chitară căutând câteva acorduri iar melodia şi versurile au venit fără prea mult efort. Pot spune că este o piesă făcută din multă inspiraţie şi datorită acelei “conexiuni” energetice inexplicabile cu acest univers. Evident că este o dedicaţie pentru cele mai frumoase si importante fiinţe din viaţă unui bărbat, femeilor ” a declarat artistul.Comments
  1. Septiana

    689 days ago

    Slike su Vam fantastične. Dugo, dugo nisam vidio tako upečatljivu zrbiku.Razmislite o tome da napravite jednu (ili više) Windows 7/8 Desktop Background Themes za sada ne postoji ni jedna hrvatska zbirka! A ni dodatna reklama ne bi bila na štetu.BTW, your English is impressively clean and fluent, too.