BLOG/NEWS

NEW TRACK BY RADU SIRBU: DEE-DEE – PARTY ALL NIGHT

NEW TRACK BY RADU SIRBU: DEE-DEE – PARTY ALL NIGHT

Cunoscută pentru colaborarile sale de succes cu Dj Layla, Radu Sîrbu si Ray Horton, frumoasa craioveancă Dee-Dee aduce fanilor săi un nou single de vară , intitulat “Party All Night”.
Seducătoarea brunetă, petrecăreață de fire, își propune să ne introducă redepe într-o atmosferă caldă de vară cu nopți nedormite alături de prieteni și petreceri fierbinți. „Sper să fie piesa care va deschide cele mai tari petreceri în aceasta vara și abia astept să o aud la volum MAXIM pe litoral!”a declarant Dee-Dee.
“Party All Night” a fost înregistrată în toamna anului trecut în studiourile Rassada Music, și este semnată de producatorul său muzical Radu Sîrbu și Sianna, alături de Dee-Dee.
Interpreta spune despre noul său single: “Sunt o fire plină de optimism și de viață, de aceea piesele energice mi se potrivesc ca o manusă. Deși am înregistrat această piesă în plină toamnă, gândul la vară, la zilele însorite și la nopțile fierbinți pline de nebunie și distracție m-au făcut să intru în atmosfera dansantă a piesei și să o încarc cu energia mea”.

Comments
  1. Ghassen

    689 days ago

    I’ve written two storeis based on stock art this year. Both times while doing a cover for a finished story and coming across something cool and inspiring. A great new way to get started!Love your title here, looks like another good one.