BLOG/NEWS

NEW TRACK BY RADU SIRBU:  SIANNA ft. FELIX  –  MI-E BINE

NEW TRACK BY RADU SIRBU: SIANNA ft. FELIX – MI-E BINE

SiannaSianna revine cu o noua piesa, de data aceasta in limba roamana, care se numeste Mi-e Bine si este o colaborare cu Felix, un nume nou in peisajul muzical romanesc .

Dupa cum spune si titlul piesei „Mi-e Bine” este o piesa vesela cu un mesaj pozitiv. Chiar daca a fost compusa cu ceva timp in urma, acum este momentul perfect pentru lansare, pentru ca se potriveste atat cu starea mea interioara cat si cu valul de muzica romaneasca care ne-a asaltat in ultimul timp, iar colaborarea cu Felix ii aduce un plus de culoare si energie.
Dupa piesa „Dragostea-i o parte din noi” al proiectului Mr & Ms din care faceam parte in anul 2008/ 2009 nu am mai avut ocazia sa lansez o piese in limba romana, engleza fiind mult mai solicitata de public pentru o perioada destul de lunga. Deci, in concluzie, mi-a fost foarte dor sa revin la o piesa in limba romana, pentru ca mi se pare mult mai simplu sa transmiti ascultatorilor atat mesajul piesei cat si starea emotionala.
Sper sa-i cuprinda aceeasi stare de bine pe care am simtit-o eu inregistrand aceasta piesa.”

Anul trecut Sianna a lansat alaturi de Dj Layla piesa “I’m Your Angel” care sa bucurat de succes atat in Romania, Moldova cat si tarile CSI in special pentru un videoclip senzual cu cele doua artiste.

Piesa „ Mi-e Bine” este o noua productie Rassada Music, alaturi de producatorul Radu Sirbu, care a semnat impreuna cu Sianna muzica si textul piesei.

Comments