BLOG/NEWS

NEW TRACK BY RADU SIRBU: LORINA – AWAY FROM HOME

NEW TRACK BY RADU SIRBU: LORINA – AWAY FROM HOME

Away from homeLORINA s-a facut remarcata in urma concursului Vocea Romaniei unde alaturi de castigatorul acelei editei Stefan Stan au interpretat piesa “One Reason”, impresionand atat prin calitatile sale vocale deosebite dar si prin puterea vocii sale superbe.

Vara trecuta, tanara interpreta a intrat in studioul de inregistrari, alaturi de echipa Rassada Music, pentru primul sau single. Dupa multe incercari, cautari si diferite stiluri muzicale, la sfarsitul verii, Lorina a inregistrat piesa “Away from home” produsa de Radu Sirbu.

Despre noua sa piesa:
“Away From Home” este o piesa antrenanta si energica, cu un sound modern iar versurile transmit o adevarata poveste in care se regaseste fiecare la un moment dat. Uneori avem nevoie de un nou inceput . O parte dintre noi avem curajul de a face un pas in acest sens , iar altii nu. Sper ca primul meu single sa ii determine pe cei neincrezatori sa aiba curaj. “Away From Home” este noul meu inceput si sper sa placa tuturor.”

Comments
  1. Elvadicka

    689 days ago

    Feb18Theo Lucian, fotografiile sunt grvzaoe. Congrats, esti un original. E cea mai creatica documentare a unui mariaj pe care am vaut in ages, man. Iar mirii, jos palaria. Rar am vazut oameni pe fetele carora sa transpara atat de frumos pofta de viata. Lorena, Florin, sa fiti fericiti, ca se pare ca stiti ce-nseamna. Ah, uitam, Lucian. Dincolo de creativitate, care e de-a dreptul debordanta, chapeau pentru tehnica exemplara.