BLOG/NEWS

NEW VIDEO: RADU SIRBU & DEE-DEE – ESTI PREA PERFECTA

NEW VIDEO: RADU SIRBU & DEE-DEE – ESTI PREA PERFECTA

Filmarile au avut loc la Vila 23 din Snagov in regia Ioanei Gomoi, iar cei doi artisti au fost protagonistii unei superbe povesti de dragoste din care nu au lipsit scenele picante.
IMG_4402n
Desi a fost obositor pentru ca am filmat 16 ore, ne-am distrat maxim. Fara prea multe repetitii am intrat in rol si dupa reactiile celor din jur ne-am descurcat foarte bine, fapt pentru care regizorul de platou nu mai dadea mult asteptatul “Stop” :) Ideea a fost una simpla, am vrut sa demonstram ca perfectiunea consta din mici detalii uneori poate mai putin perfecte si chiar daca adjectivul “perfect” nu are grad de comparatie ne-am asumat acest risc constient cand am vrut sa urcam pe cel mai inalt piedestal prezenta feminina in viata unui barbat”, a declarat Radu Sîrbu.
IMG_4789m
“Ne-am bucurat sa punem in viata scenariul la care am contribuit cu totii. Am lucrat alaturi de oameni tineri, talenati si non-conformisti, iar asta ne-a ajutat sa comunicam foarte bine intre noi, astfel incat emotiile care ne incercau au disparut imediat. Pe langa cei doi protagonisti, am avut si un invitat special, care a fost rasfatatul de pe platoul de filmare, catelul meu Thor care desi a fost cuminte ne-a delectat cu diverse momente amuzante. Intreaga experienta a filmarii clipului a fost o provocare, fiind pentru prima data cand a trebuie sa joc un rol, insa accept orice ma scoate din zona mea de confort, atunci ma simt mai vie ca niciodata”, a declarat si Dee-Dee.
IMG_4824m
„Esti Prea Perfecta” este o productie Rassada Music in colaborare cu Cat Music, iar textul si versurile piesei au fost semnate de Radu si Ana Sirbu (Sianna).

Comments
  1. Acestrevor

    811 days ago

    Most likely she is not tellnig the church. The church’s baptismanal papers do not have any legal weight. The government knows whose parent this child is. As far as the Baptism papers go, the child could be a cabbage patch kid.Maybe this person is trying to get child support payments from the government for a child she claims to have.Personally I think there is a screw loose upstairs.

  2. Kyle

    689 days ago

    Sincer, ma mira gestul, desi este pfurond uman! Parca mult mai obisnuit este sa te faci ca ploua, mai ales ca Teo nu mai era inregimentata.Pare a fi o poveste dintr-un film american cu final fericit, ceea ce ii doresc din toata inima celei aflata in suferinta, mai ales ca o asteapta acasa un copil. Fie si numai pentru acest gest al ai merita sa ne rugam pentru ea. Si pentru fetita!