BLOG/NEWS

RADU SIRBU LANSEAZA HITUL VERII “IA INIMA MEA”

RADU SIRBU LANSEAZA HITUL VERII “IA INIMA MEA”

Radu Sirbu ne aduce vara mai aproape odata cu lansarea noului sau single “Ia Inima Mea”, o piesa care debordeaza de optimism, pozitivism si buna dispozitie. Recent Radu Sirbu a mai lansat doua productii muzicale “Rain Falling Down” care se bucura si de un videoclip special si “Rise Up”.
Astazi Radu le ofera tuturor fanelor sale inima sa in dar si se declara mai increzator ca niciodata in noua sa productie muzicala “Ia Inima Mea”, care va beneficia si de un videoclip in cel mai scurt timp.
Ia Inima Mea “Ia Inima Mea e o piesa care te duce cu gandul la vara, plina de optimism, dar cel mai important este o piesa in limba romana, exact cum obisnuiam sa cant pe timpurile cand faceam parte din trupa O-zone sau Mr&Ms. Ideea piesei este una mai veche, dar am avut nevoie de cava timp ca pe langa productiile si compozitiile muzicale pentru alti artisti sa-mi fac timp si pentru mine.
Am o stare foarte speciala cand o ascult cu boxele la maxim si pot spune cu mana pe inima ca mi-a fost foarte dor sa revin la versuri in limba romana dar mai ales sa constat cat de bine pot sa sune.”
Maine, in cadrul matinalului “Neatza cu Razvan si Dani” va avea loc lansarea oficiala a celui mai nou single de vara “Ia Inima Mea” semnat de Radu Sirbu.

Comments
 1. Hutupasu Adrian

  1559 days ago

  Buna buna au logica versurile !!!

 2. Michael

  659 days ago

  In ultimii ani nu am mai vazut un pogrram de revelion pe televizor, desi au fost situatii in care nu aveam ce face, dar am vazut reclame si am aceleasi intrebari mereu:- de ce toate variantele sunt similare? A1, ProTV etc.- Ce se va face A1 la primul revelion fara Tociu si Palade?- De ce nu intelege ProTV ca manelistii sunt dusi la chefuri de Revelion ca sa aiba inspiratie la texte, deci cine sa faca rating?- De ce ar trebui sa ascult mesajul presedintelui fix in seara aia?- De ce as avea nevoie de imagini si relatari din piata ICSULitatii de la un concert complet amestecat? Adaug aici stirile care incep asa: Londonezii au sarbatorit trecerea in noul an cu un mare foc de artificii . Pai cu ce sa sarbatoreasca? Un mare foc armat? Cu lacrimi? Punctul acesta se refera mai ales la canalele de stiri si singurul element pozitiv in aceste stiri este ca dispare in mare proportie politica. In fine